Thursday, 8 November 2012

Broga Hills ! ^_^

Broga .. broga .. n broga ..
Finally sampai jugak aku kat sini ! yeahhh! ^^
Nak cerita tentang pengalaman memang tak banyak..
Bermula di tanjung tuan , port dickson tempat pertama ku daki .. 
tuh pun terasa pancit acik haaa ..hahaha
tapi paling best bila dapat turun sampai bawah see the sea views! walauweyhh..
cantik sangat ciptaan tuhan .. gratefull to be there! 
N Broga pun tak ada tandingan kot .. cantik jugak views dy .. kalau kat tanjung tuan view laut but broga different .. name pun atas bukit .. dengan angin kuat .. acah2 titanic je time kat atas tuh.. ^^
Bertolak seawal 5 pagi .. sampai around pukul 6 then start daki ..
Even baru pukul 6 .. da ramai sangat orang .. so rasa takot nak naik for first time hilang macam tuh je..hampir 2 jam lepak siap begambar, makan angin everything kat atas then baru turun .. 
-
-
-








then before balik breakfast dulu ^^ 


Majlis Berbuka Puasa Dat6S1

Salam Jumaat warga bloggers ..
Entri kali ni mengenai Majlis berbuka puasa yang telah diadakan di Hotel Permaisuri pada ramadhan lalu.
 Sangat besttt .. kenapa ? 
Dapat berkumpul balik whole class members , Pn. Hyrida pn ada n paling best dapat snap2 ! *winkwink
Tak nak bebel banyak2 just enjoy with d pictures keyh!!
-
-
-







with the Gorgeous! Madam Hyrida 


one of my Idol .. thanks for everything Madam Hye!
Insyaallah we will do our best for this final ..Pray for us . amin !