Thursday, 8 November 2012

Broga Hills ! ^_^

Broga .. broga .. n broga ..
Finally sampai jugak aku kat sini ! yeahhh! ^^
Nak cerita tentang pengalaman memang tak banyak..
Bermula di tanjung tuan , port dickson tempat pertama ku daki .. 
tuh pun terasa pancit acik haaa ..hahaha
tapi paling best bila dapat turun sampai bawah see the sea views! walauweyhh..
cantik sangat ciptaan tuhan .. gratefull to be there! 
N Broga pun tak ada tandingan kot .. cantik jugak views dy .. kalau kat tanjung tuan view laut but broga different .. name pun atas bukit .. dengan angin kuat .. acah2 titanic je time kat atas tuh.. ^^
Bertolak seawal 5 pagi .. sampai around pukul 6 then start daki ..
Even baru pukul 6 .. da ramai sangat orang .. so rasa takot nak naik for first time hilang macam tuh je..hampir 2 jam lepak siap begambar, makan angin everything kat atas then baru turun .. 
-
-
-








then before balik breakfast dulu ^^ 


Majlis Berbuka Puasa Dat6S1

Salam Jumaat warga bloggers ..
Entri kali ni mengenai Majlis berbuka puasa yang telah diadakan di Hotel Permaisuri pada ramadhan lalu.
 Sangat besttt .. kenapa ? 
Dapat berkumpul balik whole class members , Pn. Hyrida pn ada n paling best dapat snap2 ! *winkwink
Tak nak bebel banyak2 just enjoy with d pictures keyh!!
-
-
-







with the Gorgeous! Madam Hyrida 


one of my Idol .. thanks for everything Madam Hye!
Insyaallah we will do our best for this final ..Pray for us . amin !

Monday, 2 July 2012

Our P.A Wedding ツ


:65: Hey blogger.. :66:

lama rasanya ta update blog nihh... fuhh!! Fuhh!! Bersawang2 dah agaknye dengan lelabah :face2:
Entry kali nih na update tentang wedding p.a kami Miss Hyrida Haji Othman wif her partner :w: Mr Fariq Ahmad.. very cute couple :face9: sama cantik sama padan dan kami dari DAT 6 S 1 wish happy wedding day to both :face64:semoga kekal ke anak cucu and live ever after :h:
TAHNIAH
:face75:
there i have some pict to the viewers ..:face54: njoy! :face15:



hyrida :h: fariq


cik faz pun ade jugak :face75:

:60: class members :60:



:88: finally dihiburkan by abg long :face40: sampai syurga FT:88:









Tuesday, 21 February 2012

SEMESTER 5



:88: hey peeps!! :88:
arghhh!rindunye..lame ta update blog..selepas membusykan diri since masuk poli balik untuk menghabiskan diploma aku yang tinggal setahun jer lagi.. Alhamdulillah:face75: yeayy!!
-
-
Semester 5 ( diploma Akauntansi )
subject pon makin tough walaupon 5 subject sahaja dan 4 yang masuk final..

(i) Financial Accounting 3
(ii) Malaysian Taxation
(iii) Prinsiple of Audit
(iv) Management Accounting

:h: i'm lovin itt!! :h:

yang tuh study ..nih tentang classmates sehidup semati plaq..muahahaha :9:
Finally dapat jugak berkumpul jumpa balik after around 6 month jugaklah kan practikal...
Lagi2 awal2 semester memang hebohlah dengan sukan Jabatan Perdagangan (JP)

:65: SUKAN RAKYAT :66:

memang semua acara lah budak2 kelas ak masuk..aku??
ouhh tidakk..duduk tepi dan tolong bagi semangat!! :16:
hahahah! :face64:
-
-
Ini adalah beberapa gambar yang sempat di capture sepanjang sukan JP berjalan
Enjoy !! :face42:
-
-


the PowerPuffGegurl! :n:

:i: d Hero 's n d Heroin 's :i:

:w: My Big Family
-
-
Dan yang terakhir kalinya..acara yang ditungu-tunggu :face75:
iaitu acara tarik tali.. memang sampai hilang suare kite orang jerit! Pedulikan apa orang nak kata..
janji kelas ak Menang!! yeahhh!!:face19:go DAT !!
Lelaki Johan .. Perempuan Naib Johan..
oke lah kan..berbaloi2 :11: kihkihkih

:n:nih antara wajah wirawati2 kelas ak!! hebatt ann!:n:
terbaik wokk !:face64:
-
-
-
-
SEKIAN