Tuesday, 21 February 2012

SEMESTER 5



:88: hey peeps!! :88:
arghhh!rindunye..lame ta update blog..selepas membusykan diri since masuk poli balik untuk menghabiskan diploma aku yang tinggal setahun jer lagi.. Alhamdulillah:face75: yeayy!!
-
-
Semester 5 ( diploma Akauntansi )
subject pon makin tough walaupon 5 subject sahaja dan 4 yang masuk final..

(i) Financial Accounting 3
(ii) Malaysian Taxation
(iii) Prinsiple of Audit
(iv) Management Accounting

:h: i'm lovin itt!! :h:

yang tuh study ..nih tentang classmates sehidup semati plaq..muahahaha :9:
Finally dapat jugak berkumpul jumpa balik after around 6 month jugaklah kan practikal...
Lagi2 awal2 semester memang hebohlah dengan sukan Jabatan Perdagangan (JP)

:65: SUKAN RAKYAT :66:

memang semua acara lah budak2 kelas ak masuk..aku??
ouhh tidakk..duduk tepi dan tolong bagi semangat!! :16:
hahahah! :face64:
-
-
Ini adalah beberapa gambar yang sempat di capture sepanjang sukan JP berjalan
Enjoy !! :face42:
-
-


the PowerPuffGegurl! :n:

:i: d Hero 's n d Heroin 's :i:

:w: My Big Family
-
-
Dan yang terakhir kalinya..acara yang ditungu-tunggu :face75:
iaitu acara tarik tali.. memang sampai hilang suare kite orang jerit! Pedulikan apa orang nak kata..
janji kelas ak Menang!! yeahhh!!:face19:go DAT !!
Lelaki Johan .. Perempuan Naib Johan..
oke lah kan..berbaloi2 :11: kihkihkih

:n:nih antara wajah wirawati2 kelas ak!! hebatt ann!:n:
terbaik wokk !:face64:
-
-
-
-
SEKIAN