Sunday, 25 December 2011

back to december ♥



hey peeps!

lama rasa nya tak update blog nih ^^ banyak cerita nih..so ak cerita satu-satu dulu ya ^^
first ..tanggal 17 disember 2011.. 2 majis diadakan dirumah teratak bonda kuh .. iaitu majis aqiqah untuk kedua anak buah tersayang aina dan harith dan majis pertunangan cik aisyah selaku akak chik saya ^^ ..



-
-
-
alhamdulillah.. khamis lepas bersamaan 22 disember 2011 kakak ipar tersayang selamat melahirkan anak sulung nya ( anak buah ke-3 ) .. dengan berat 3 .2 kg .. yippiee! happy sangat .. setahun dapat 3 orang anak buah sey .. haha..dua baby boy.. sorang beby girl.. sangat-sangat chomel .!! muhamad aiman darwisy b . norhisham .. so cuteeeee!




psst// makin bertambah lah tugas mak su kamu nih yee ^^
:m:

Sunday, 4 December 2011

OMBAK RINDU ..



Morning peeps :face15:


OMBAK RINDU..muvee yang paling dinantikan hujung tahun ini..Finally yesterday..dapat jugak tengok..alhamdulillah..punye lah susah na carik tiket..pergi JJ full ..sold out..pukul 8.00 mlm je yang tinggal..last-last tengok kt MBO term2..tuh pon sit area depan-depan...sakit kepala tengok..tapi puas hati sangat..sebab memang best!.. 5 star tuk OMBAK RINDU..!tahniah...
-
-
-
-
Cerita nih mngisahkan seorang budak perempuan bernama izzah ..yang dipaksa oleh bapa tiri n dijual tuk dijadikan pelacur..sampailh dia berjumpa dengan Haris (Aaron Aziz)..semuanya berubah.. dia beli izzah tuk dijadikan perempuan simpanan..soo kalau na tau lagi..tengok lh yee..
:face69: nanti ta surpriseee..tapi memang tangkap leleh:face47:sedih sangattt..bila part izzah ...part lisa pon..:face36:...paling best..Ending pon tak tergantung..:face75:
-
-
-
-
paling best..semalam bila dapat lepak wif my babe lah kan..

and last .. finally i got my prosperity burger .. nyumnyum..


psst:// Aaron aziz sangat hensem meyhhhh
:131:tergugat iman seorang perempuan ..cehhhh..haha